به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین عبداالهادی مسعودی خمینی ظهر امروز در دیدار با آیت الله العظمی نوری همدانی به فعالیت های موسسه دارالحدیث اشاره کرد و گفت: در سال های گذشته متخصصان کمی در عرصه حدیث فعال بودند، زیرا این علم، علمی پیچیده و بسیار حساس و مشکل بود.
این استاد حوزه بیان کرد: از دیگر سوی، نشر احادیث میان نوجوانان و جوانان در جامعه بسیار مهم است و باید برای تدوین دروس علم حدیث، فعالیت های تخصصی انجام شود.
قائم مقام دانشگاه قرآن و حدیث اظهارکرد: در این زمینه 15 کتاب درسی در مورد علم حدیث در این مرکز تولید شده و با به کارگیری تجربه فعالان رجالی و تاریخ حدیث و...آثار جدیدی نیز در دست تولید است.
وی گفت: این موسسه کار خود از سال 78 در زمینه حدیث آغاز کرد و برای اولین بار در کشوردانشجویان آن در سال 82 در زمینه علم حدیث فارغ التحصیل شدند.
قائم مقام دانشگاه قرآن و حدیث اظهارکرد: دانشجویان دانشگاه قرآن و حدیث در رشته های کلام، حقوق و ارتباطات مشغول تحصیل هستند؛همچنین این دانشگاه در رشته ارتباطات و در موضوع حج به روحانیون آموزش می دهد.
حجت الاسلام والمسلمین مسعودی اظهارکرد: برای عموم سازی علم حدیث نیز فعالیت های مختلفی انجام شده که از آن جمله میتوان به برگزاری دوره های کوتاه مدت در شهرهای کشور و ویژه طلاب اشاره کرد.
وی گفت: اساتید دانشگاه قرآن و حدیث از اساتید مطرح حوزه و دانشگاه هستند و این دانشگاه هم اکنون به عنوان قطب علمی حدیث در کشور مطرح است و یک دانش پژوه با دید مقبول به استاد دارالحدیث می نگرد که این مساله نشانگر وزانت موسسه دارالحدیث است.
نظر شما